Bejelentkezés látványtervezésre

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet számítógépes látványtervezésünkre.

Bezár
Bejelentkezés látványtervezésre
hu de

Kiemelt partnereink:

Szolgáltatásaink

A ház legotthonosabb helyén találod magad tele illatokkal és emlékekkel. A romantika kedvelőinek ajánljuk ezt az értékes tömör kőrisfa konyhabútort, mely időtálló és kielégíti a legkifinomultabb ízlést is.

3D - látványtervezés

Megtervezzük személyre szabott konyháját. Minden térhez, otthona valamennyi adottságához megtaláljuk a megfelelő megoldást. A számítógépes látványtervezés költsége 30 000 Ft,amely a szerelvénytervet is tartalmazza. Az összeg a konyhabútor megrendelése esetén jóváírásra kerül.

Bejelentkezés látványtervezésre

Helyszíni felmérés, szaktanácsadás

A konyhabútor legyártásához szükséges, hogy mérnök kollégáink a helyszínen ellenőrizzék a falak, nyílászárók, gépészeti leállások méretét és pozícióit. Sok éves tapasztalattal rendelkező lakberendező és faipari mérnök kollégáink szakszerű tanácsadást nyújtanak a leendő bútorok, belsőépítészeti terek kialakításában. Minden megrendelést követően helyszíni felmérést végzünk. Előzetes felmérésre is van lehetőség, melynek ára Sopron 10km-es körzetében 5 000 Ft, 10km feletti távolság esetén 10 000 Ft. Az előzetes felmérésre megfizetett összeg konyhabútor megrendelése esetén jóváírásra kerül.

Épületgépészeti és burkolási tervek készítése

A végleges konyhabútor terv alapján a Konyhasziget munkatársai a kapcsolódó szakmák munkáját méretezett rajzokkal segítik. Igény esetén csempézési rajzot készítünk, a villamos -, és vizes kiállások , valamint az elszívó kivezetés helyét meghatározzuk. A szerelvénytervek ára 5 000 Ft, mely konyhabútor megrendelés esetén jóváírásra kerül.

Szállítás, helyszíni szerelés

A megrendelt konyhabútort a vállalt határidőre szakképzett asztalos kollégáink a helyszínre szállítják, és a terveknek megfelelően beszerelik. A beépíthető készülékeket, mosogatómedencét, csaptelepet, kiegészítőket és a bútorba épített világítást is az előírásoknak megfelelően beépítik. A mosogatótálcák, csaptelepek, gázkészülékek és dugvilla nélküli elektromos készülékek bekötése külön szakembert igényel, melyek költsége a megrendelőt terheli.

Konyhasziget.hu © 2012 Minden jog fenntartva