Bejelentkezés látványtervezésre

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet számítógépes látványtervezésünkre.

Bezár
Bejelentkezés látványtervezésre
hu de

Kiemelt partnereink:

A tökéletes konyhabútor elkészítésének egyik elengedhetetlen alapfeltétele a jó minőségű vasalatok alkalmazása. Ezért cégünk a kiváló osztrák gyártmányú Blum vasalatokkal dolgozik.
A Blum cég minőségi termékeivel a konyhai munkát szeretné olyan egyszerűvé és komfortossá tenni amennyire csak lehetséges. Ajtók, fiókok és felnyílók tökéletes mozgatása valamint az optimális tárolótér kihasználás az irányadó a termékeikre nézve.

Kihúzórendszerek

A kihúzórendszerek képezik a modern bútor alapjait, melyek előfordulhatnak a konyhában, a fürdőszobában és a nappaliban egyaránt. Ezekhez a különböző lakrészekhez megfelelő megoldásként megtalálhatóak vezetősínek fa fiókokhoz és teljes fém fiókrendszerek is.


Tandembox

Egy különösen sokoldalú fiókrendszer, belső-és frontkihúzású fiókok legmagasabb szintű szereléséhez. A beépített Blumotion-nek köszönhetően a fiókok finoman és halkan záródnak megterheltségtől függetlenül.

Tandem

Vezetősínrendszer fa fiókokhoz, amely minden lakrészben alkalmazható és magas használati komfortjával felértékeli a bútort. Az önmagukban nehéz fiókokat a vezetősín pihekönnyű futással tünteti ki. A beépített Blumotion-nek köszönhetően a záródás lágy és halk. Hosszú élettartam jellemzi.

Metabox

Ezzel a termékkel a Blum egy magasszintű és egyben gazdaságos fiók és frontkihúzású rendszert kínál fémből. Kitűnő gördülési tulajdonság, magas stabilitás jellemzi.

Standard

Optimális bevezető termék a működőképes fa bútorgyártáshoz. Sikere az egyszerű szerkezeten alapszik. Fő tulajdonságai a jó gördülékenység és a teljes vagy részlege kihúzás.

SERVO-DRIVE fiókrendszerekhez

Az új elektronikus nyitásrásegítés.
Elegendő a fogantyú nélküli előlapot kicsit megérinteni vagy a fogantyút lágyan meghúzni és a fiókok valamint a frontkihúzású fiókok automatikusan kinyílnak. Ez több használati- és mozgási szabadságot nyújt valamint magas nyitáskomfortot minden lakrészben.

SERVO-DRIVE a Tandem és Tandembox-fiókrendszerekkel kombinálható. Kiegészítésül szolgál a Blumotion, a megoldás lágy és halk záródáshoz.


Kivetőpántrendszerek

A kivetőpántok összekötik a bútorajtót a korpusszal. A pánttípusok szerint az ajtók különböző nagyságú szögben nyithatóak.
A magas minőség, az egyszerű szerelés, a többféle megoldási lehetőség és az attraktív design is arra ad okot, hogy a Blum kivetőpántok mellett döntsünk.

Felnyíló rendszerek

Az Aventos felnyíló vasalatok magasfokú komfortot hoznak a felsőszekrény tartományban. Könnyen nyithatóak, minden kívánt helyzetben megállíthatóak és a Blumotion-nek köszönhetően lágyan és halkan záródnak. További előnye a magas stabilitás, az elegáns design és a hosszú élettartam.

Konyhasziget.hu © 2012 Minden jog fenntartva