Bejelentkezés látványtervezésre

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet számítógépes látványtervezésünkre.

Bezár
Bejelentkezés látványtervezésre
hu de

Kiemelt partnereink:

Cégünk a mai piacon jelenlevő és meghatározó készülékmárkák szinte mindegyikével foglalkozik. A készülékek még szemléletesebb bemutatása végett 2012. tavaszán megnyitottuk Konyhatechnika nevű üzletünket, ahol a beépített és szabadonálló készülékek széles választéka várja az érdeklődőket. Kiemelt kategóriáink között szerepel a Zanussi, Electrolux, AEG, amely márkák termékeit webshopunkban is megvásárolhatják.

zanussi

A Zanussi készülékek segítenek a házimunkában, így Ön azzal töltheti az idejét, ami igazán fontos. Egyszerűen használhatóak, könnyen kezelhetőek, elvégzik Ön helyett a kemény munkát. Egy gombnyomás és a sütő máris kitakarítja önmagát, a főzőlap gyorsabban melegszik fel, a mosogatógép beállítja a megfelelő programot. Bármilyen konyhába harmóniát és stílust visznek. Mindez tökéletes dizájnban tálalva, ahogy egy olasz márkától elvárható.

electrolux

Az Electrolux termékfilozófiájának az alapja az átgondoltan kialakított és működő otthon, ahol mindenütt intelligens design lelhető fel. Minden tökéletes, egyszerű és szinte magától működik. A kombi gőzsütő segítségével Ön is süthet tortát, pitét vagy különböző húsokat, melyek belül szaftosak, kívül pedig ellenállhatatlanul ropogósak lesznek. Az Infinite indukciós főzőlap közvetlenül az edények aljában fejleszt hőt, maga a főzőzóna nem melegszik fel. Ezért függetlenül az edény méretétől és formájától, a benne lévő étel egyenletesen melegszik fel. Amikor elkészült az étel jöhet a lazítás. Nem számít, hogy mennyi lábost, fazekat, keverőtálat kellett használnia, az XXL pakolóterű RealLife mosogatógép gondoskodik tisztításukról. A plusz szórókar gondoskodik arról, hogy a víz minden rejtett sarokba eljusson, és minden edény tökéletesen tiszta legyen.

aeg

Az AEG a mai napig a lehetőségek határait feszegeti a kiváló technológia és dizájn ötvözésével. A legújabb termékcsalád, a Neue Kollektion, szintén ezt az alapelvet testesíti meg. Tökéletesen illeszkedik a mai életvitelhez, és még magasabb szintre emeli a konyhai készülékeket a tökéletes forma és funkció irányába. A MaxiKlasse sütőkben több a hely a tökéletes eredményhez, kategóriájukban a legnagyobb sütőtérrel rendelkeznek, akár 9 szinten lehet bennük sütni. A kompakt sütők kis méretük ellenére rendelkeznek mindazokkal a funkciókkal, melyeket a hagyományos méretű sütőktől elvár. A termékcsaládban találkozhat gőz- és multifunkciós sötővel, kombi mikróval és kávéfőző géppel egyaránt. Az AEG gázfőzőlapok azonnali, automatikus szikragyújtással működnek, az elektromos üvegkerámia és indukciós modellek pedig a kifinomult vezérlés egy teljesen új szintjét jelentik. A hűtők és fagyasztók kiemelkedő energiahatékonysággal működnek. Az AEG ProClean mosogatógépeiben az alsó vízkar egyik végén található egy szatelit forgókar, így a vízpermet kétszeres hatékonysággal éri az edényeket, ezért a mosogatás sokkal hatékonyabb lesz, még akkor is, amikor a készülék tele van edényekkel.

AEG-Electrolux MaxiSense™ indukciós főzőlap

Electrolux indukciós főzőlapok

Electrolux szárítógépek gőzprogrammal: felfrissítik ruháit

Az Electrolux SteamCare szárítógépek segítenek Önnek felfrissíteni ruháit. A frissítő program során gőz járja át a ruhák finom anyagát, s közben eltávolítja a szöveszálakból a kellemetlen étel vagy dohányfüst szagot. Így friss, tiszta illatuk lesz, anélkül, hogy kimosta volna őket.

Electrolux CombiSteam gőzsütő

Az Electrolux Inspiration CombiSteam gőzsütőkben olyan szaftosra és ropogósra sülnek a húsok, mintha egy séf készítette volna őket professzionális konyhájában. A kombinált gőzprogramok (gőz+forró levegő) mellett segít ebben a gőzsütőkhöz tartozó húshőmérő, mellyel gyakorlatilag bele lehet látni a húsok belsejébe. A húsok mellett a zöldségek is sokkal ízletesebbek, gusztusosabbak lesznek, mintha hagyományos sütőben készültek volna.

Electrolux ComfortLift mosogatógép

https://www.youtube.com/watch?v=ZLY4Euk9BOo

Az új ProCombi™ gőzsütő az AEG-től

Az új ProClean™ mosogatógép az AEG-től

Harum id et intis et ercimusam velente stiscium volorem sum ut dolorernam hillaut harchilitat plique lautet volorrovit resti dendaepelit, soles derum quunt qui reruptatem. Et harit estiore raeratu ribustotatur sim quam velibus magni nim nisquo demodi core numquiae cupis dolor aut dis pelecae perumquam alit, sernat.

Az új AEG ProTex™ mosógép

Harum id et intis et ercimusam velente stiscium volorem sum ut dolorernam hillaut harchilitat plique lautet volorrovit resti dendaepelit, soles derum quunt qui reruptatem. Et harit estiore raeratu ribustotatur sim quam velibus magni nim nisquo demodi core numquiae cupis dolor aut dis pelecae perumquam alit, sernat.

Konyhasziget.hu © 2012 Minden jog fenntartva