Bejelentkezés látványtervezésre

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet számítógépes látványtervezésünkre.

Bezár
Bejelentkezés látványtervezésre
hu de

Kiemelt partnereink:

Konyhabútor

Konyhabútoraink funkcionalitásban és kivitelben a legnagyobb elvárásoknak is megfelelnek. Kimagasló minőségű ajtófrontok, csúcskategóriás vasalatok és a legújabb designak megfelelő bútorlapok jellemzik.

Standard

Az ajtó 18 mm vastag laminált bútorlap, 2 mm-es ABS élzárással, ami lehet színazonos vagy modern hatást keltő alumínium is. Rengeteg színválasztási lehetőség van és a modern, szögletes stílusú konyhákhoz illenek. Ezek a frontok a legkedvezőbb árkategóriába tartoznak.

Polymer

Eggyel drágább kivitel a fóliás ajtófront. Ennél a kategóriánál a front MDF, ami vákumfóliával van bevonva. Itt az ajtó már nem egy sima lap, hanem az éle és a lapja meg van marva valamilyen mintára. Előnye a nagyon széles szín- és marásválaszték.

Progress

Az ajtófront alapja MDF, ami festékréteggel van bevonva. Előnye, hogy a RAL és NCS színskála bármelyik színárnyalata választható és marási minta is kérhető. A festés lehet matt, selyemfényű és magasfényű. A festett ajtók a közép árkategóriába tartoznak.

Trend

Fehér laminált lapra ragasztott acryl (műanyag) anyag, amely a RAL és NCS színskála szerint rendelhető. Ellentétben a festett ajtófrontokkal ez minden esetben magasfényű. Előnye, hogy a mikrókarcolódások felpolírozhatóak. Így több év után is újjávarázsolható a konyhabútor. Ár szempontjából a festett ajtóval azonos kategóriába tartozik.

Woodline

A faajtók természetes szépségükkel, egyedi erezett struktúrájukkal hívják fel magukra a figyelmet. Számtalan pácszínre festhetőek, de a különböző fafajták ugyanazzal a páccal eltérő színeket képesek produkálni. Az antikolt felületkezelésű ajtók különösen rusztikus hatást tudnak kelteni. Ezek a frontok a legmagasabb árkategóriába tartoznak.

Konyhasziget.hu © 2012 Minden jog fenntartva